30.7.2014

KESÄRUOKAA/SUMMER FOOD

Miksi teen tätä  ruokaa vain kesäisin? Lopetan tämän pelleilyn nyt ja muistan tehdä tätä kun kesään on vielä itsarin kauan aikaa.

PARRUN ÄIDIN PERUNASALAATTI
PARRU ´S MOM´S POTATO SALAD



Ohje:

7 perunaa
2 suolakurkkua
1 kirpeä omena
1 prk kermaviiliä
kevätsipulin varsi
2 valkosipulin kynttä
iso klöntti inkivääriä
curryä
mustapippuria

Mausta kermaviili ja lisää valkosipuli sekä inkivääri. Anna muhia kunnes perunat ovat kiehuneet. Yhdistä kaikki ainekset. En käyttänyt maustamiseen lainkaan suolaa, koska se loppui viikko sitten. Aiemmin olen lisännyt sekä suolaa että sokeria. Curryn voi jättää pois ja maustaa vaikka tuoreella tillillä.


Halusin ruisleipää salaatin kanssa ja koska minulta oli loppunut margariini, tein krutonkeja. AIIIIIIIIIIIJAIJAI! Raparperijääpalojen kera vesi ja tää sopii vaikka prinsessalle.

Why do I make this food only in the summer? I should stop this idiocy and start making this also when it´s suicidally long time until summer.

Recipe:

7 potatoes
2 pickles
1 sour apple
2 dl sour cream
1 stalk of a summer onion
2 cloves of garlic
a big lump of fresh ginger
curry
black pepper

Spice up the sour cream and let it sit until the potatoes are done. Combine all the ingredients when the potatoes are cold. This time I didn´t use salt because I ran out of it a week ago. Usually I put a pinch of salt and sugar in the mix. You can also leave the curry out and use only fresh dill.

 I wanted rye bread, and because I ran out of margarine a few days ago I made crutons. AAAAAAAAAAAAAAAYYYYY caramba! Rhubarb ice cubes in the water, and this meal is fit for a princess.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti