4.7.2014

YLLÄTYSRUOKAA PAPRIKASTA/PAPRIKA SURPRISE FOOD

Ystävälle on ihanaa laittaa ruokaa. Itsellekin ruoan laittaminen on ihanaa, mutta alkaa tyyliin toisen kerran jälkeen toistaa itseään ja näin päädytään taas valmisruokien ihmeelliseen feikkimaailmaan. Kalle tuli kylään, maksoi kyllä itse ruoan kaupassa, koska tahtoi osallistua ja minä valmistin.

PAPRIKAYLLÄTYS


Ohje:

1 vihreä paprika
1 punainen paprika
4 kananmunaa
meetvurstia

Pannulle sijoitetaan neljä palaa meetvurstia, joiden jokaisen päälle noin puolentoista/kahden senttimetrin paksuinen pala paprikaa. Ole fiksumpi kuin minä ja varmista, että leikkaat palat suoriksi. Riko kananmuna jokaisen "paprikakehyksen" sisään ja paista haluamaasi kypsyyteen. Suosittelen jotain kantta pannulle, ellei käytössäsi ole jopa kasaria. Kun annoksen saa eteensä, ei ihan heti arvaa mikä ihana meetvurstiyllätys siellä odottaa.

Ohje on espanjalainen, varmasti ihanaa espanjalaisen äidin tekemänä. Suomalainen metukka on aika laimea versio jostain kunnon chorizosta, joten suosittelen kokeilemaan jotain oikeasti hyvää ja voimakasta makkaraa tähän.



Aijaijai! Ihanat tuparilahjaservetit pääsevät käyttöön. I love horses. 
Ja sitten totuus:


Lisäkkeeksi äkkiä keksaistu Meksikonpatapussi sai joukkoonsa ihan liikaa vettä ja siitä tuli muhennoskastike. Ystävä ei valittanut, en ole itsestäni ylpeä. No mutta ne paprikat toimivat mainiosti!

Put a piece of sausage on a pan and place the paprikas on them. Break the eggs inside the pieces of paprika. Fry. Mmmmm. The truth about the portion shows on the last picture. Not particularly proud of the rady-made stew with too much water.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti